x

WhatsApp Destek Online

1

Blog | Reklam

Dijital Ürün Pazarı

Dijital Ürün Pazarı

Dijitalleşmenin devam etmesi ve giderek artmasıyla, bilgisayarlar üzerinde kullanılan uygulama ve programlarda değişmiş durumda. Özellikle günümüzde bu tür uygulama ve programlarının güvenilir ortamlardan tedarik edilmesinin büyük sıkıntılar ortaya çıkardığı bilinmektedir. Bunun yanında ihtiyaçlar doğrultusunda dijital ortamlarda kullanılabilecek birçok paket ve planlama da mevcuttur. Özellikle öğretmenler ve öğrenciler için sunulan görsel düzenleme paketleri sayesinde, birçok farklı nokta da faydalı sonuçlar alınabilir. Fiyatlandırması oldukça uygun olan bu paketlerin kullanım süreleri sınırsızdır. Özlisans, satışını yaptığı her bir programın veya dijital paketin orjinal olduğunun garantisini vermektedir. Orjinal olan bu paketlerin herhangi bir sorun ortaya çıkarması mümkün olmadığı gibi, bilgisayar ve diğer cihazlarınızı da büyük ölçüde geliştirmektedir. 

Ofis Dijital Ekipman İhtiyaçları 

Ofis ortamlarında ihtiyaç duyulan birçok yazılım ve uygulamanın, bilgisayarda kullanımları oldukça önemlidir. Bu ihtiyaçların güvenilir ortamlardan tedarik edilmesi gerekir. Cihazlar üzerinde office uygulamaları başta olmak üzere birçok güvenlik programı da Özlisans üzerinden tedarik edilebilir. Başta internet dünyasında gelebilecek olan tehditleri Önlemek adına kullanılabilecek olan programların yanı sıra, bulut hesaplarının incelenmesi ve bilgilerin çalınmaması adına da birçok Security mevcuttur. Bunların yanında Web siteleri içinse SEO paketleri bulunur. Siteye girilen içerikler başta olmak üzere altyapı için serverler ve tema paletleri de buradan rahatlıkla tedarik edilebilir. Tedarik süreci oldukça kısa sürmektedir. Bu aşamada alınan paket birkaç dakika içerisinde mail hesabınıza aktarılacaktır. 

Windows İşletim Sistemi Paketleri 

Bilgisayarlarda kullanılan ve birçok özelliğin aksaksız şekilde devam ettirilmesini sağlayan Windows İşletim Sistemi, önemli bir altyapıya sahiptir. Şu anda halihazırda kullanılan en gelişmiş sistem Windows 10’dur. Windows 10 gelişmiş altyapısıyla birlikte büyük bir gelişim ortaya çıkarmıştır. Bu aşamada son derece önemli olan işletim sistemi bilgisayarlara bir kaynak üzerinden kurulabilir. Bu kaynağın güvenilir olmaması tüm bilgilerin paylaşılabilir olmasına yol açar. Özlisans, satmış olduğu kaliteli dijital paketlerle tamamıyla orjinal ürünleri sizlere ulaştırmaktadır. Bu aşamada satın alımı yapılan paketlerin mail hesabınıza aktarılması çok kısa bir süreyi alır. Bu aşamada aktarım paketi içerisinde kurulum dosyası ve kurulumun nasıl yapılacağını anlatan bilgiler bulunmaktadır. 

En İyi Dijital Oyunlar 

Bilgisayar üzerinde oynanan ve kurulumu yapılan oyunların tüm özelliklerini kullanmak ve bununla birlikte cihaza herhangi bir zarar vermemesini sağlamak adına orjinal içerik kullanılmalıdır. Bu aşamada oldukça profesyonel hizmetleriyle kullanıcılarına destekler sunan Özlisans, çeşitli macera, spor ve hayatta kalma gibi kategorilerde oyunların satışını yapmaktadır. Bu oyunların her biri tamamıyla orjinal olup en son süremlerdir. En son sürümler olması güncel olayları içerisinde barındırıyor olmasında oldukça etkilidir. Satışta olan bir diğer önemli içerik ise Antivirüs uygulamalarıdır. Orjinal olan bu uygulamalar düzenli olarak cihaz taraması yapmakta ve kontrolleri sağlamaktadır. Büyük şirket ve kurumlarda bu tür konulara olan ilgi büyüktür. 

Özlisans Dijital Ürünler 

Özlisans birçok önemli ofis ve şirket ile doğrudan iletişim hâlindedir. İhtiyaçlar doğrultusunda çalışma gösteren firma satıştakş tüm ürünlerine güvenmektedir. Bu hususta son derece kaliteli içerik satışında bulunan firmanın önemli bir altyapısı mevcuttur. Sistem içerisinde yer alan oyun paketleri, office uygulama anahtarları, Windows işletim sistemi kurulum paketleri ve daha nice içerik, büyük bir dijitalleşme kaynağıdır. İhtiyaçlar doğrultusunda birçok şirket bu tür anahtar kodlarına, orjinal uygulamalara ihtiyaç duymaktadır. Bu aşamada Özlisans kaliteli altyapısı ve  gelişmiş hizmetleriyle satışlarına devam etmektedir. Alınan ürünlerle ilgili herhangi bir sorun çıkmayacağı gibi. Bu ürünlerinde tedarik süreçleri oldukça hızlı ve güvenilirdir. 

Yukarı Çık